VACATURES

Fietshersteller (Fulltime)

Je hebt al op onze site kunnen lezen dat CPA Services een zeer divers bedrijf is dat op vele vlakken werkzaam is in de openbare ruimte.

Voor onze klant OV-Fiets repareren wij dagelijks honderden fietsen.
Behalve inspecties op de diverse fietsenstallingen bij NS stations waar we kleine reparaties uitvoeren hebben we ook door ons bemande werkplaatsen waar we de fietsen kunnen brengen die meer onderhoud nodig hebben.
Hiermee werken wij mee aan de mobiliteit en de vergroening van Nederland.
Wij zoeken voor alle vestigingen iemand die van aanpakken weet en ook in staat is nauwkeurig de administratie van zijn werkzaamheden en de verbruikte materialen bij te houden. Je denkt vooruit en draagt bij aan een prettige informele werksfeer.
Je komt te werken in een jong dynamisch team. Je bent veelzijdig en flexibel en bent een prettige collega die niet alleen uitvoert maar ook meedenkt om de service van CPA Services te verbeteren. Je beschikt natuurlijk over een gezond technisch inzicht en weet van aanpakken.

Wij bieden een marktconform salaris, een prima pensioenregeling, een bedrijfsfitnessregeling en aantrekkelijke kortingen op je verzekeringen.

 

Spreekt bovenstaande jou aan, aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie dan direct op naar vacature@cpa-services.nl. We nemen dan snel daarna contact met je op en wie weet ben je al snel één van ons !