VACATURES

Glaszetter (Fulltime)

Je hebt al op onze site kunnen lezen dat CPA Services een zeer divers bedrijf is dat op vele vlakken werkzaam is in de openbare ruimte.

Sinds enige tijd maakt CPA Services ook onderdeel van uit van het netwerk van Glaspunt.nl. Via een 24/7 dienst worden ruitschades doorgegeven waarna de aangesloten bedrijven (in dit geval wij dus) de melding in behandeling nemen en zorgen voor het inmeten, plaatsen van een noodruit, het bestellen van nieuwe ruiten en het netjes plaatsen daarvan.

Wij zijn dan ook nu op zoek naar ervaren glaszetters.

Je komt te werken in een jong dynamisch team met veelzijdig werk, in bouwprojecten, bij mensen thuis, of bij bedrijven. Je bent veelzijdig en flexibel en staat de bewoners op een nette manier en deskundig te woord. Je beschikt natuurlijk over een gezond technisch inzicht en weet van aanpakken.
Je beschikt over een rijbewijs B

Wij bieden een marktconform salaris, een prima pensioenregeling, een bedrijfsfitnessregeling en aantrekkelijke kortingen op je verzekeringen.

 

Spreekt bovenstaande jou aan, aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie dan direct op naar vacature@cpa-services.nl en vermeld daarbij voor welke van onze vestigingen je solliciteert. We nemen dan snel daarna contact met je op en wie weet ben je al snel één van ons !