VACATURES

Servicemedewerker/Servicemonteur (Fulltime)

Je hebt al op onze site kunnen lezen dat CPA Services een zeer divers bedrijf is dat op vele vlakken werkzaam is in de openbare ruimte.

Voor diverse opdrachtgevers beheren wij allerlei objecten in het land. Van bushokjes tot tankstations tot informatiescreens. Wij maken ze schoon, doen daar licht technisch onderhoud op en wisselen de affiches of doeken. Daarnaast bevestigen wij diverse displays en stickers op diverse ondergronden en voeren wij nog vele andere werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers uit.
Als je handig bent, kun je een heel leuke afwisselende baan bij ons vinden.

Wij zoeken voor alle vestigingen iemand die van aanpakken weet en ook in staat is nauwkeurig de administratie van zijn werkzaamheden en de verbruikte materialen bij te houden. Je werkt hiervoor met een smartphone waarin je opdrachten voor je klaarstaan en die je vanzelf door het proces heen leidt.
Je bent netjes en verzorgd, en staat de op je werklocatie aanwezige mensen netjes te woord. Aan het einde van de dag laat je de door jou gereden route perfect achter en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Je komt te werken in een jong dynamisch team. Je bent veelzijdig en flexibel en bent een prettige collega die niet alleen uitvoert maar ook meedenkt om de service van CPA Services te verbeteren. Je beschikt natuurlijk over een gezond technisch inzicht en weet van aanpakken en je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden een marktconform salaris, een prima pensioenregeling, een bedrijfsfitnessregeling en aantrekkelijke kortingen op je verzekeringen.

 

Spreekt bovenstaande jou aan, aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie dan direct op naar vacature@cpa-services.nl. We nemen dan snel daarna contact met je op en wie weet ben je al snel één van ons !