VACATURES

Servicemonteur Techniek

Servicemonteur Techniek bij CPA Services

“Als Servicemonteur bij CPA Services ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening bij de klanten in jouw gebied.”

 

Bij CPA Services krijg je heel veel:

Vrijheid van handelen, een eigen bus, goeie kleding, een mooi salaris, super leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden, opleidingen en natuurlijk alle steun van je leidinggevende, ook als je het onverhoopt eens moeilijk hebt.

 

Wie is CPA Services?

CPA Services is een technische dienstverlener in de breedste zin van het woord. We wisselen posters in bushokjes, maar repareren ook fietsen voor OV-Fiets. We bouwen en onderhouden grote LED Schermen, maar vervangen ook chips van ondergrondse vuilcontainers en nog veel meer. Neem eens een kijkje op onze website www.cpa-services.nl

 

Wat ga ja dan precies doen?

Als je start krijg je eerst een inwerkperiode. Hierbij ontdek je al snel dat de werkzaamheden heel divers zijn en de middelen waar je mee werkt modern en professioneel zijn.

Zo leer je stap voor stap welk type werkzaamheden er zijn en hoe je die het beste uit kan voeren.

Zodra je zelfstandig aan de slag gaat, zorgen je collega’s ervoor dat je goed geïnformeerd de weg op gaat. Zo weet je altijd wat je moet doen en voor welke opdrachtgever. En er kan altijd een verrassing tussen door komen, maar dan kun je altijd nog terugvallen op je collega’s binnen.

 

En omdat we zo’n leuk bedrijf zijn verwachten we ook wel wat van jou!

Je bent technisch, maar vooral handig. Je bent die man of vrouw die thuis ook altijd alles maakt en als je er niet direct uitkomt google je even zodat het alsnog goed komt.

Je hebt een flexibele instelling, maar gaat niet aan het werk als het niet veilig is. Dat wil zeggen dat we bijna alles doen, maar er wel duidelijke grenzen zijn.

Natuurlijk heb je een rijbewijs B, want anders wordt de bus besturen erg lastig. Daarnaast zou het zou mooi zijn als je in bezit bent van je VCA. Heb je die niet, dan verzorgen wij deze opleiding voor jou!

En dan nog het belangrijkste: je ben een goed, aardig, humoristisch, sympathiek en leuk mens, want dat zijn wij allemaal bij CPA Services

 

Concreet:

  • Mega gave technische baan
  • Fulltime of parttime
  • Goed salaris op basis van jouw leeftijd en werkervaring
  • 23 vrije dagen op basis van fulltime
  • Regelmatig collegiale bijeenkomsten met hapjes en drankje
  • Goede pensioenregeling, want wij vinden het belangrijk dat je later ook je boterham goed kan beleggen
  • Collectieve verzekeringen die de moeite waard zijn.

 

Spreekt bovenstaande jou aan, aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie dan direct op naar vacature@cpa-services.nl. We nemen dan snel daarna contact met je op en wie weet ben je al snel één van ons !