Vacatures bij CPA Services

 

Ben je aangesproken door alle activiteiten die we verrichten, ben je in het bezit van minimaal rijbewijs B en een VCA diploma én zoek je een baan waarin je vanuit één van onze vestigingen zelfstandig in de buitendienst kunt werken, stuur dan je sollicitatiebrief mét motivatie samen met een recente en complete CV naar de afdeling HRM van CP&A Eindhoven.

Per mail: vacature@cpa-services.nl

Per post:
CP&A B.V.
Postbus 514
5600 AM Eindhoven
t.a.v. dhr. K. van Overdijk


Wij zullen hierna snel contact met je opnemen om je te informeren over de mogelijkheden.
Let op: op sollicitaties die niet aan bovenstaande criteria voldoen zal niet worden gereageerd.Accountmanager NederlandBedrijf: CPA Services
Standplaats: Randstad, Midden of Zuid Nederland, landelijk actief


Functieomschrijving

Voor de functie van Accountmanager is CPA op zoek naar een commercieel gedreven persoon, die toe is aan een tweede stap in haar/zijn carrière. In deze rol ben jij vooral verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers, maar daarnaast ook voor het verder ontwikkelen van bepaalde bestaande.

Zo maak jij telefonische afspraken met potentiële opdrachtgevers en bezoek je ze op locatie. Tijdens klantgesprekken overtuig je de desbetreffende organisaties van de mogelijke toegevoegde waarde van CPA en voorzie jij ze van professioneel advies op maat. Mede door jouw sociale en communicatieve vaardigheden word jij gezien als een gesprekspartner op niveau. Zowel intern als extern dien jij als vraagbaak voor deze (doorgaans) redelijk technische diensten, welke voor iedere opdrachtgever weer anders kunnen worden ingericht.

Als Accountmanager rapporteer je aan de Directie. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van je commerciële doelstellingen en neemt actief deel aan het invullen en uitvoeren van de commerciële agenda.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Accountmanager heb jij je eerste commerciële ervaring opgedaan. Daarnaast dien je jezelf te herkennen in de volgende punten:

• Je functioneert op HBO+ niveau;
• Je bezit sterke communicatieve vaardigheden en hebt een sterk analytisch vermogen;
• Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring binnen een commerciële functie in de buitendienst;
• Je bent in staat mensen te overtuigen en ze vanuit een adviesrol verder te helpen;
• Je bent resultaatgericht en ziet commerciële kansen.


Arbeidsvoorwaarden

CPA biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen voor verdere ontwikkeling. In deze fulltime functie heb je de beschikking over een eigen standplaats. Belangrijke zaken voor deze positie zijn:

• Een marktconform salaris (met een aantrekkelijke bonusregeling);
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een uitdagende functie in een groeiende organisatie;
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;


Bedrijfsprofiel

CPA Services is een landelijk opererende ‘all-round’ dienstverlener. Werkzaamheden in de publieke ruimte, we zijn er dol op. Reclameposters wisselen. Een storing verhelpen aan een toegangspoort. Straatverlichting voorzien van LED-lampen. Graffiti verwijderen van stadsmeubilair. Displays plaatsen in winkels. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij doen het, 24 uur per dag, 7 dagen per week in het hele land. We werken vanuit 6 locaties dus je bent flexibel in het kiezen van je standplaats.

 

 

 

Vacatures