GEBOUW GEBONDEN INSTALLATIES

ZEKERHEID DAT UW GEBOUW IN TOPCONDITIE IS

Uw gebouw kent vele installaties. En de meeste worden regelmatig onderhouden en gekeurd. Maar hoe wordt dat gedaan? En: Heeft u wel eens bekeken hoeveel partijen dit bij u doen en wie dat dan zijn?

Wij zijn van mening dat installaties in een gebouw objectief gekeurd of gecertificeerd moeten worden en niet door de bekende slager die zijn eigen vlees keurt.

Is het wel nodig dat er zo vaak bedrijven uw bedrijfsproces komen verstoren, alleen omdat zij vinden dat “hun” installatie ook alleen door hen gekeurd kan worden?

Voor ons zit keuren en certificeren in ons DNA. Door de kennis die wij hebben van diverse type installaties en de wijze waarop wij werken kunnen wij u op vele plekken ontzorgen, duurzamer laten werken en concreet geld besparen.

WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN:

 • (automatische) deuren
 • draaideuren / tourniquets
 • overheaddeuren
 • branddeuren
  Lees meer >>
 • (elektrische) sloten
 • binnen / buiten verlichting
 • parkeerplaats installaties
 • brandblusmiddelen
 • slagbomen
 • rolluiken
 • luchtfilters

WAAROM KIEZEN VOOR CPA SERVICES?

 

Altijd een oplossing op maat

Speciale projecten zijn altijd maatwerk. En dat is precies wat we bieden. Klantspecifieke oplossingen. Ook al werken we volgens vooraf bepaalde protocollen, we stemmen onze service altijd af op uw specifieke wensen.

 

Brede technische kennis en sectorspecifieke knowhow

CPA Services werkt al meer dan 25 jaar in de publieke ruimte voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Hierdoor kennen we veel sectoren van binnen en buiten. En beschikken we over een enorm brede technische kennis. Een speciale klantvraag schrikt ons dus niet snel meer af. Een prettige en geruststellende gedachte voor u.

 

Geborgde kwaliteit, 100% transparantie

U kunt rekenen op gemotiveerde, goed getrainde medewerkers. En dat niet alleen. We monitoren en rapporteren doorlopend de kwaliteit en voortgang. Realtime. Geheel automatisch.
Tot op objectniveau. Als klant heeft u bovendien toegang tot alle relevante gegevens, voortgangsmonitoring en opdrachten.

 

Kostenefficiënt

Tijd, gedoe en geld besparen. Wie wil dat niet? Daarom zijn al onze processen geautomatiseerd.
Van de berekening van de optimale route- en capaciteitsplanning tot de creatie van werklijsten en rapportages. Resultaat? Optimale efficiency!

 

Landelijke dekking

We beschikken over 5 warehouses, verspreid over Nederland, voor opslag en voorbereidingen. Van hieruit kunnen we binnen een uur elke locatie in Nederland bereiken voor werkzaamheden (m.u.v. de waddeneilanden).

 

24/7 calamiteitenservice

Objecten in de publieke ruimte vragen continu aandacht. Ook buiten winkeltijden. Dus zijn wij 24/7 actief en staan we altijd paraat. Zodat we een storing, defect of onveilige situatie zo snel mogelijk kunnen verhelpen.