Stads- en buitenmeubilair

WIJ HOUDEN UW STRAATMEUBILAIR IN TOPCONDITIE

Stads- en buitenmeubilair krijgt vaak flink wat te verduren. Niet alleen de weersomstandigheden zijn daarvoor verantwoordelijk. Ook de mens gaat er niet altijd even vriendelijk mee om. Bij CPA Services weten we daar wel raad mee. Uw straatmeubilair onderhouden, herstellen en weer in topconditie brengen is een van onze specialismen.

WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN:

  • Onderhoud en schadeherstel van abri’s en muppies
  • Onderhoud en schadeherstel van digitale reizigersinformatie
  • Onderhoud en schadeherstel van haltepalen
  • Montage, onderhoud en schadeherstel van digitale reclameobjecten
  • Graffiti verwijderen van bijvoorbeeld elektriciteitshuizen
  • Onderhoud wildplakborden

WAAROM KIEZEN VOOR CPA SERVICES?

 

Brede kennis van de openbare ruimte

Bij CPA Services weten we wat het betekent om straatmeubilair in de openbare ruimte te onderhouden en herstellen. Onze medewerkers zijn opgeleid om dit soort werkzaamheden uit te voeren in drukke stadscentra. Daarom kunt u ons inschakelen voor de meest uiteenlopende opdrachten.

 

Geborgde kwaliteit, 100% transparantie

U kunt rekenen op gemotiveerde, goed getrainde medewerkers. En dat niet alleen. We monitoren en rapporteren doorlopend de kwaliteit en voortgang. Realtime. Geheel automatisch.
Tot op objectniveau. Als klant heeft u bovendien toegang tot alle relevante gegevens, voortgangsmonitoring en opdrachten.

 

Kostenefficiënt

Tijd, gedoe en geld besparen. Wie wil dat niet? Daarom zijn al onze processen geautomatiseerd.
Van de berekening van de optimale route- en capaciteitsplanning tot de creatie van werklijsten en rapportages. Resultaat? Optimale efficiency!

 

Landelijke dekking

We beschikken over 5 warehouses, verspreid over Nederland, voor opslag en voorbereidingen. Van hieruit kunnen we binnen een uur elke locatie in Nederland bereiken voor werkzaamheden (m.u.v. de waddeneilanden).

 

24/7 calamiteitenservice

Objecten in de publieke ruimte vragen continu aandacht. Ook buiten winkeltijden. Dus zijn wij 24/7 actief en staan we altijd paraat. Zodat we een storing, defect of onveilige situatie zo snel mogelijk kunnen verhelpen.